Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gulrotmuffins

Gulrotmuffins

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g brunt sukker
  • 2 dl nøytral olje
  • 4 stk. egg
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts natron
  • 2 ts malt kanel
  • 400 g revet gulrot
  • eventuelt 50 g valnøttkjerner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (11)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gulrotmuffins er nesten som små porsjonskaker med gulrotkake. Disse muffinsene er enkelt pyntet med naturell kremost og revet gulrot.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 300 g brunt sukker
  • 2 dl nøytral olje
  • 4 stk. egg
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts natron
  • 2 ts malt kanel
  • 400 g revet gulrot
  • eventuelt 50 g valnøttkjerner

Slik gjør du

  1. Pisk sammen sukker og olje. Ha i et og et egg av gangen. Pisk til blandingen er lys og kremaktig.
  2. Bland alt det tørre. Sikt det tre ganger. Rør det inn i eggeblandingen.
  3. Vend gulrøtter og eventuelt nøtter forsiktig inn med en slikkepott.
  4. Stek muffinsene på 180 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl kakene på rist.

Vi kan også anbefale oppskriften på gulrotkake med ostekrem. Det er en langpannekake som er ypperlig å bake når du skal ha kake til mange.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB15 27.04.2024 07:00:01