Ingredienser

  • 300 g brunt sukker
  • 2 dl olje
  • 4 stk. egg
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts natron
  • 2 ts malt kanel
  • 400 g revet gulrot
  • eventuelt 50 g valnøttkjerner
Del

Gulrotmuffins

(6)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gulrotmuffins er nesten som små porsjonskaker med gulrotkake. Disse muffinsene er enkelt pyntet med naturell kremost og revet gulrot.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 300 g brunt sukker
  • 2 dl olje
  • 4 stk. egg
  • 300 g hvetemel
  • 1 ts vaniljesukker
  • 2 ts bakepulver
  • 0,5 ts salt
  • 1 ts natron
  • 2 ts malt kanel
  • 400 g revet gulrot
  • eventuelt 50 g valnøttkjerner

Slik gjør du

  1. Pisk sammen sukker og olje. Ha i et og et egg av gangen. Pisk til blandingen er lys og kremaktig.
  2. Bland alt det tørre. Sikt det tre ganger. Rør det inn i eggeblandingen.
  3. Vend gulrøtter og eventuelt nøtter forsiktig inn med en slikkepott.
  4. Stek muffinsene på 180 °C i ca. 15 minutter. Avkjøl kakene på rist.

Vi kan også anbefale oppskriften på gulrotkake med ostekrem. Det er en langpannekake som er ypperlig å bake når du skal ha kake til mange.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant