Ost- og løkpai Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Middels Tid Over 60 min Pai i alle former er populær og enkel mat å servere, gjerne i følge med en god salat. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner Paibunn: 125 g smør 200 g hvetemel 2 ss vann Fyll: 2 stk løk ca. 200 g revet hvitost 50 g revet parmesan 1 ss hakket frisk timian , evt. litt tørket 1 ts salt 1⁄2 ts pepper 5 stk egg 3 dl melk 1 stk snackpaprika (spiss paprika) i ringer Slik gjør du Smuldre smør og mel. Tilsett kaldt vann og lag en jevn deig. La deigen stå kaldt i ca. 30 minutter. Trykk deigen ut i en paiform og prikk den med en gaffel. Stek bunnen ved 200 °C i 12-15 minutter til den er litt gyllen. Surr strimlet løk så vidt i en panne og ha den i det ferdige paiskallet. Bland egg, melk, timian, salt og pepper og hell blandingen over løken. Dryss over revet ost og snackpaprika i ringer. Stek paien videre ved 180 °C i ca. 25 minutter til eggeblandingen er stiv. Server paien varm med en frisk salat. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.