Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Marinert lammefilet med smørstekte rødbeter og spinat

Marinert lammefilet med smørstekte rødbeter og spinat

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av lam
  • 4 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stilker hakket frisk rosmarin
  • 1 ss smør
  • 1 ss nøytral olje

Myntedressing:

  • 2 dl gresk yoghurt eller matyoghurt
  • 4 ss finhakket frisk mynte

Tilbehør:

  • 2 dl byggris
  • 1 stk. rødløk
  • 1 boks hermetiske limabønner (butter beans)
  • 500 g ferdig kokte rødbete
  • 100 g brokkolini
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss smør til steking
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Marinert lammefilet med smørstekte rødbeter og spinat, servert med en frisk mynteyoghurt, er et fantastisk måltid som pirrer smaksløkene.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av lam
  • 4 ss olivenolje
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stilker hakket frisk rosmarin
  • 1 ss smør
  • 1 ss nøytral olje

Myntedressing:

  • 2 dl gresk yoghurt eller matyoghurt
  • 4 ss finhakket frisk mynte

Tilbehør:

  • 2 dl byggris
  • 1 stk. rødløk
  • 1 boks hermetiske limabønner (butter beans)
  • 500 g ferdig kokte rødbete
  • 100 g brokkolini
  • 100 g frisk spinat
  • 2 ss smør til steking

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Du kan også blande byggrynene med de stekte grønnsakene til en lun salat. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9000, server:MP-PRD-WEB13 26.05.2024 14:50:49