Mandel-/kokoskake Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Middels Tid 40–60 min Denne kaken lages helt uten hvetemel, og dessuten holder den seg svært saftig og god. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 3Kommentarer Ingredienser Porsjoner 4 stk egg 200 g sukker 200 g malte mandler uten skall 200 g kokosmasse Glasur: 200 g kremost naturell 100 g smør 150 g melis revet skall av 1 stk lime Slik gjør du Skill eggene i plomme og hvite, og pisk eggeplommer og sukker godt sammen. Ha mandlene i en hurtigmikser og kjør til det er finhakket. Bland mandler og kokos og ha det i eggedosisen. Stivpisk eggehvitene og bland dem forsiktig inn i deigen. Hell kakeblandingen i en smurt, bakepapirkledd springform (24 cm). Stek kaken i stekeovnen ved 200 °C i ca. 30 minutter. Avkjøl kaken i formen. Rør sammen ost, smør og melis til en bløt krem. Smør kremen over kaken og dryss over limeskall. Server gjerne med litt jordbær. Kommentarer For å skrive en kommentar må du være logget inn.