Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Varm potetsalat

Kokte nypoteter med sennepsdressing

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg nypotet
  • 2 ss olivenolje
  • 3 ts grov sennep
  • 1 ss eplecidereddik
  • 3 ss friske urter
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Nypoteter smaker av herlig sommer og er kjempegodt tilbehør til all slags mat. Til spekemat, på tapasbordet eller grillet kjøtt.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1 kg nypotet
  • 2 ss olivenolje
  • 3 ts grov sennep
  • 1 ss eplecidereddik
  • 3 ss friske urter

Slik gjør du

  1. Vask potetene godt og kok dem deretter møre i saltet vann. Bruk 2 ss havsalt per liter vann. Hell av vannet og damp dem på ettervarme uten lokk.
  2. Bland sammen olivenolje, sennep og eplecidereddik. Hell blandingen over potetene mens de er varme.
  3. Finhakk urtene og vend dem inn i potetene.

Server potetene mens de er varme.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 24.07.2024 21:12:46