1. Skjær kjøtt i ca. 2 cm terninger. Brun det raskt i en varm gryte med olje. Ta det opp og legg til side på en tallerken.
2. Rens og finhakk sjalottløk, hvitløk, fennikel, stilkselleri, gulrot og chili. Stek alt i gryta og tilsett tomat, lammekraft og madeira.
3. Legg kjøttet tilbake i gryta og tilsett salt, karri, laurbærblad, timian og rosin.
4. La gryta småkoke på middelsvarme under lokk i 1 time. Ta lokket av etter 1 time og la gryta koke videre i ca 20 minutter.
5. Kok pasta etter anvisning på pakken.
Klipp opp persille og strø den over gryta rett før servering. Server lammesugoen med pasta og dryss revet parmesan over.
Istedet for benfritt grytekjøtt av lam kan du bruke benfritt kjøtt fra fårestek. Beregn lengre koketid for å få kjøttet mørt.