Lammegryte med couscous Kategori Kos Vanskelighetsgrad Enkel Tid Under 20 min Lammegryte med couscous har hentet inspirasjon fra det nordafrikanske kjøkken. I denne gryten er det brukt strimlet lammekjøtt, og couscousen har fått ett innslag av cashewnøtter og rosiner. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 600 g lammekjøtt i strimler 2 båt finhakket hvitløk 1⁄2 ts malt kanel 1 ts karri 2 ss olje 2 dl røde linser 4 dl vann 1 boks hele hermetiske tomater 1 ts salt 4 dl couscous 50 g cashewnøtter 50 g rosiner Slik gjør du Stek hvitløk, kanel og karri i olje, sammen med strimlet lammekjøtt. Skyll linsene og ha dem i gryten. Ha i vann, tomater og salt og la det koke i 15 minutter. Kok couscous etter anvisning på pakken. Bland nøtter og rosiner inn i couscousen. Server med kokte haricots verts eller aspargesbønner. Istedet for benfritt grytekjøtt av lam kan du bruke benfritt kjøtt fra fårestek. Beregn lengre koketid for å få kjøttet mørt. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.