Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Lammeboller

Lammeboller

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g kjøttdeig av lam
  • 2 ss griljermel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 1 stk. egg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Prøv disse små, saftige lammebollene. De passer både som en liten tapasrett eller kan serveres på pastaen. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 500 g kjøttdeig av lam
  • 2 ss griljermel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 1 stk. egg

Slik gjør du

  1. Bland sammen lammekjøttdeig og griljermel i en bolle. Tilsett salt, pepper, finhakket hvitløk, revet muskat og egg.
  2. Form deigen til små boller.
  3. Varm olje i en panne. Brun kjøttbollene i stekepannen og la dem ettersteke på svak varme til de er gjennomstekte. Bollene kan også trekkes ferdig i en saus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB12 24.07.2024 20:37:43