Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig av lam
  • 2 ss griljermel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 1 stk. egg
Del

Lammeboller

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Prøv disse små, saftige lammebollene. De passer både som en liten tapasrett eller kan serveres på pastaen. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 500 g kjøttdeig av lam
  • 2 ss griljermel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 båt hvitløk
  • 0,25 ts revet muskatnøtt
  • 1 stk. egg

Slik gjør du

  1. Bland sammen lammekjøttdeig og griljermel i en bolle. Tilsett salt, pepper, finhakket hvitløk, revet muskat og egg.
  2. Form deigen til små boller.
  3. Varm olje i en panne. Brun kjøttbollene i stekepannen og la dem ettersteke på svak varme. Bollene kan også trekkes ferdig i en saus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant