Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Lam mørbrad er nydelig biffkjøtt. Her har vi servert den med en grønnsakspai med smuldrelokk. Vi har brukt høstens herlige rotgrønnsaker, gresskar og små løk. Får du grønnsaker til overs etter at du har laget denne oppskriften, så kan du lage frittata med rotgrønnaker.
Gi grønnsakene god plass i formen, slik at de ikke ligger oppå hverandre – da vil de bli mer kokt enn stekt. Legger du et lag aluminiumsfolie i bunnen av formen, sparer du deg selv for oppvask.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.