Kylling- og soppterte toppet med glasert løk Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Middels Tid Over 60 min Sopp og kylling i skjønn forening! Små porsjonsterter er super mat å servere til mange. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser 10 Porsjoner Tertebunn 5 dl hvetemel 150 g smør 1 stk egg 31⁄2 ss vann 1⁄2 ss salt Kylling- og soppfyll 4 stk kyllingfilet 200 g fersk sopp 2 ss margarin , til steking salt og pepper Karamellisert løk med balsamico 2 stk rødløk 3 ss sukker 1 ss rapsolje , til steking ca. 4 ss balsamicoeddik Slik gjør du Slik gjør du: Paideig: Bland alle ingrediensene til tertebunnen i en hurtigmikser og kjør til en jevn deig. Pakk deigen i plast og la den ligge kjølig en halv time. Trykk deigen ut i små porsjonsformer og prikk den med en gaffel. Stek ved 200 °C i 10 -15 minutter eller til bunnene er gylne. Karamellisert løk: Hakk løken i små biter. Stek den over svak varme til den er helt myk men ikke brun. Smelt sukkeret i en stekepanne til det blir karamell. Vær forsiktig så det ikke brennes. Trekk pannen av platen og vend inn løken. Varm opp og smak til med balsamicoeddik. Kylling- og soppfyll Skjær kyllingfiletene i strimler. Stek dem sammen med soppen på middels varm i 3-4 minutter. Krydre med salt og kvernet pepper. Fordel kylling- og soppblandingen over den stekte tertebunnen og topp med karamellisert løk. Pynt med kjørvel. Du kan også bruke ferdige terteskjell som du kjøper. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.