Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krakelerte egg
På MatStart kalles krakelerte egg for dinosauregg. Det er spennende for barn! Besøk matstart.no

Krakelerte egg

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg

vann til koking

  • 0,5 ts salt
  • 3 ss soyasaus
  • 2 stk. stjerneanis
  • 1 ss revet appelsinskall
  • 1 ss kinesiske teblader
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Se hvor spennende eggene blir når de er krakelert! Server denne kinesiske retten med frisk salat dryppet med noen dråper soyasaus.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 6 stk. egg

vann til koking

  • 0,5 ts salt
  • 3 ss soyasaus
  • 2 stk. stjerneanis
  • 1 ss revet appelsinskall
  • 1 ss kinesiske teblader

Slik gjør du

  1. Kok eggene 7 minutter. Avkjøl, og knus eggeskallet rundt hele egget med baksiden av en teskje. Ha eggene tilbake i kjelen.
  2. Tilsett de andre ingrediensene og kok opp. La eggene trekke på svak varme i 10 minutter.
  3. Avkjøl vannet raskt og la eggene ligge i laken i minst 3 timer.
  4. Ta av skallet på eggene og server dem på en frisk salat. Drypp gjerne noen dråper soyasaus over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9324, server:MP-PRD-WEB15 18.06.2024 07:15:18