Ingredienser

  • 6 stk. egg

vann til koking

  • 0,5 ts salt
  • 3 ss soyasaus
  • 2 stk. stjerneanis
  • 1 ss revet appelsinskall
  • 1 ss kinesiske teblader
Del

Krakelerte egg

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Se hvor spennende eggene blir når de er krakelert! Server denne kinesiske retten med frisk salat dryppet med noen dråper soyasaus.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 6 stk. egg

vann til koking

  • 0,5 ts salt
  • 3 ss soyasaus
  • 2 stk. stjerneanis
  • 1 ss revet appelsinskall
  • 1 ss kinesiske teblader

Slik gjør du

  1. Kok eggene 7 minutter. Avkjøl, og knus eggeskallet rundt hele egget med baksiden av en teskje. Ha eggene tilbake i kjelen.
  2. Tilsett de andre ingrediensene og kok opp. La eggene trekke på svak varme i 10 minutter.
  3. Avkjøl vannet raskt og la eggene ligge i laken i minst 3 timer.
  4. Ta av skallet på eggene og server dem på en frisk salat. Drypp gjerne noen dråper soyasaus over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant