Krakelerte egg Kategori Gjester Vanskelighetsgrad Middels Tid Over 60 min Se hvor spennende eggene blir når de er krakelert! Server denne kinesiske retten med frisk salat dryppet med noen dråper soyasaus. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 6 stk egg vann til koking 1⁄2 ts salt 3 ss soyasaus 2 stk stjerneanis 1 ss revet appelsinskall 1 ss kinesiske teblader Slik gjør du Kok eggene 7 minutter. Avkjøl, og knus eggeskallet rundt hele egget med baksiden av en teskje. Ha eggene tilbake i kjelen. Tilsett de andre ingrediensene og kok opp. La eggene trekke på svak varme i 10 minutter. Avkjøl vannet raskt og la eggene ligge i laken i minst 3 timer. Ta av skallet på eggene og server dem på en frisk salat. Drypp gjerne noen dråper soyasaus over. Har du små kokker i huset? La barna lage sin egen variant av krakelerte egg på MatStart. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.