Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kalvestek med appelsinkokt endive

Kalvestek med appelsinkokt endive

Ingredienser

porsjoner

Appelsinkokt endivie:

  • 2 stk. sikorisalat (endivie)
  • 2 ss margarin
  • 3 ss sukker
  • Saften av 3 stk. appelsin

Fløtesaus med sjampinjong:

  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss margarin
  • 3 dl matfløte
  • 1 dl kraft fra steken
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 862 kcal
Fett 39 g
Protein 74 g
Karbohydrater 49 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Kalvekjøttet er lyst, lett, delikat og mørt. Når endiven er kokt er smaken mild og søt, og kokt i appelsin blir dette et nydelig søtsyrlig tilbehør til kalven. Sammen med kalvekjøttet setter appelsinkokt endive et eksklusivt preg over retten som gjør den perfekt som festmat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner

Appelsinkokt endivie:

  • 2 stk. sikorisalat (endivie)
  • 2 ss margarin
  • 3 ss sukker
  • Saften av 3 stk. appelsin

Fløtesaus med sjampinjong:

  • 200 g frisk sjampinjong
  • 2 ss margarin
  • 3 dl matfløte
  • 1 dl kraft fra steken
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 862 kcal
Fett 39 g
Protein 74 g
Karbohydrater 49 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server erter og kokte poteter ved siden av.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11769, server:MP-PRD-WEB14 10.10.2024 12:14:22