Ingredienser

  • 2 stk. gulrot
  • 4 stk. mandelpotet
  • 1 stk. persillerot
  • 1 stk. fennikel
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ts salt
Del

Fløtegratinerte grønnsaker

(2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv fløtegratinerte grønnsakene til bayonneskinke eller andre kokte og lettrøkte steker, som lettsaltet røkt lammelår. Ellers kan du servere dem til alt du vil ha grønnsaker og poteter til. Nydelig til kalvestek!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. gulrot
  • 4 stk. mandelpotet
  • 1 stk. persillerot
  • 1 stk. fennikel
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ts salt

Slik gjør du

  1. Rens og skjær grønnsaker og poteter i skiver.
  2. Legg dem i en smurt ildfast form eller porsjonsformer og hell på fløte. Dryss over salt.
  3. Gratiner i ovnen på 200 ºC til grønnsakene er møre, ca. 40 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant