Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Fløtegratinerte grønnsaker

Ingredienser

  • 2 stk. gulrot
  • 4 stk. mandelpotet
  • 1 stk. persillerot
  • 1 stk. fennikel
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ts salt
Del

Fløtegratinerte grønnsaker

(2)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Prøv fløtegratinerte grønnsakene til bayonneskinke eller andre kokte og lettrøkte steker, som lettsaltet røkt lammelår. Ellers kan du servere dem til alt du vil ha grønnsaker og poteter til. Nydelig til kalvestek!

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 2 stk. gulrot
  • 4 stk. mandelpotet
  • 1 stk. persillerot
  • 1 stk. fennikel
  • 0,5 stk. sellerirot
  • 3 dl kremfløte
  • 1 ts salt

Slik gjør du

  1. Rens og skjær grønnsaker og poteter i skiver.
  2. Legg dem i en smurt ildfast form eller porsjonsformer og hell på fløte. Dryss over salt.
  3. Gratiner i ovnen på 200 ºC til grønnsakene er møre, ca. 40 minutter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB12 04.02.2023 13:19:58