Innbakt biff

Kategori
Gjester
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
20–40 min

Lag en spennende pakke med biff, krepsehaler, soltørkede tomater og smøreost. Pakk alt inn i butterdeig og be til en mystisk middag.

Ingredienser

  • 2 stk. biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss margarin eller olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 stk. krepsehaler
  • 2 ss smøreost , gjerne med krepsesmak
  • 4 stk. soltørkede tomater
  • 2 plater butterdeig
  • 1 stk. egg
  • 1 pose sjysaus

Slik gjør du

  1. Krydre biffene og brun dem raskt på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side.
  2. Kjevle ut butterdeigplatene, og legg på biffene. Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.
  3. Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200° C i 15 minutter.
  4. Lag sjysaus som anvist på posen. Tilsett hakkede soltørkede tomater.

Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.