Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Innbakt biff

Innbakt biff

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss margarin eller olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 stk. krepsehaler
  • 2 ss smøreost , gjerne med krepsesmak
  • 4 stk. soltørkede tomater
  • 2 plater butterdeig
  • 1 stk. egg
  • 1 pose sjysaus
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lag en spennende pakke med biff, krepsehaler, soltørkede tomater og smøreost. Pakk alt inn i butterdeig og be til en mystisk middag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. biff av ytrefilet storfe
  • 2 ss margarin eller olje
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 8 stk. krepsehaler
  • 2 ss smøreost , gjerne med krepsesmak
  • 4 stk. soltørkede tomater
  • 2 plater butterdeig
  • 1 stk. egg
  • 1 pose sjysaus

Slik gjør du

  1. Krydre biffene og brun dem raskt på sterk varme i ca. 1 minutt på hver side.
  2. Kjevle ut butterdeigplatene, og legg på biffene. Smør osten på toppen av biffene og legg på hakkede krepsehaler og soltørkede tomater. Pakk butterdeigen sammen, og trykk langs kantene med en gaffel.
  3. Pensle med sammenvispet egg, og stek på 200° C i 15 minutter.
  4. Lag sjysaus som anvist på posen. Tilsett hakkede soltørkede tomater.

Server med en grønn salat og eventuelt stekte poteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9167, server:MP-PRD-WEB11 29.05.2024 20:09:27