Brødsmulesti
1 porsjon gir ca. 6 ss perler
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Honningperler! Små smaksbomber som både er morsomme å lage, men også gir deilig tekstur og et visuelt løft til dine retter - enten du skal kose deg med spekemat- og ostefat, pynte en tapasrett, en panna cotta eller lekker kake.
Usikker på hvilken honning du skal velge? Vi heier på norske produsenter - velg norsk honning når du har mulighet. I tillegg finnes det utallige typer å velge i. Lær mer om honning og smak!
Server honningperlene oppå et stykke ost, bruk dem som pynt på et lekkert charcuterie, eller spis dem sammen med yoghurt og granola.
Oppbevar dem i et tett glass i kjøleskapet - de holder seg fint i flere dager.
Var det gøy å lage disse honningperlene? Prøv deg på vår syltet rødløks kaviar - perfekt som topping på pølsa!
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!