Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Syltet rødløk-perler

Syltet rødløk kaviar

Ingredienser

1  porsjoner

Gir et lite glass

  • 2,5 dl nøytral olje
  • 2 dl lake fra syltet rødløk
  • 1 ts agar agar (2 gram)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Posh pølsetopping med enkel molekylær gastronomi! Lag små rosa «kvaiar»-perler med smak av syltet rødløk. En supermorsom måte å bruke opp syltelaken på når du har mekka hjemmelaget syltet rødløk,  og en skikkelig show stopper på pølsefesten! Du kan også prøve ut denne teknikken med andre juicer eller væsker. 

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

1  porsjoner

Gir et lite glass

  • 2,5 dl nøytral olje
  • 2 dl lake fra syltet rødløk
  • 1 ts agar agar (2 gram)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Ikke bare har syltelaka en skikkelig fresh farge, men den får også en ganske så god smak, spesielt hvis du smaksetter laken med aromatiske krydder, friske urter, sitrusskall, hvitløk eller spicy chili.

Syltet rødløk-perler

Dette er pølsetoppingen for deg som vil leke deg litt ekstra! Sjekk ut grunnoppskriften vår på hjemmelaget sylta rødløk for å komme i gang, og er du på utkikk etter flere gode tips til pølsetoppinger eller en knakende god guide til hvordan lage hjemmelagde pølser, så har vi det du ta turen til vårt pølseunivers.  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 20.07.2024 05:51:37