Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Gravet og stekt kalkunfilet

Gravet og stekt kalkunfilet

Ingredienser

6  porsjoner
  • 1 stk. kalkunfilet, ca. 750 g
  • 0,5 dl salt
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ts pepper
  • 2 ss hakket frisk rosmarin
  • 2 ss hakket frisk timian
  • 1 ss hakket einebær
  • revet skall av 1 stk. appelsin
  • 0,5 dl konjakk
  • ca. 2 ss smør til steking

Dressing:

  • 2 ss sherryeddik
  • 0,5 dl valnøttolje eller olivenolje
  • 25 g grovhakkede valnøttkjerner
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Anrett tynne skiver av gravet og stekt kalkunfilet og pynt med salat, noen pene valnøtter og granateplefrø. Det er både spennende og lekkert!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

6  porsjoner
  • 1 stk. kalkunfilet, ca. 750 g
  • 0,5 dl salt
  • 0,5 dl sukker
  • 1 ts pepper
  • 2 ss hakket frisk rosmarin
  • 2 ss hakket frisk timian
  • 1 ss hakket einebær
  • revet skall av 1 stk. appelsin
  • 0,5 dl konjakk
  • ca. 2 ss smør til steking

Dressing:

  • 2 ss sherryeddik
  • 0,5 dl valnøttolje eller olivenolje
  • 25 g grovhakkede valnøttkjerner
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Anrett på en stor tallerken og pynt med salat, noen pene valnøtter og granateplefrø.

Tips: Alternativt kan gravet og stekt kalkunfilet også serveres med en god salat, sennepssaus og brød.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB15 27.07.2024 03:50:05