Lagre

Ingredienser

  • ca. 350 g kyllinglever
  • 3 ss konjakk
  • 12 skiver bacon , delt i to
  • 24 blader frisk basilikum

salt og pepper

  • 200 g kantarell , evt. annen sopp
  • 1 stk. rød lollo salat
  • 1 stk. ekebladsalat
  • 100 g ristede gresskarkjerner , evt. pinjekjerner

Dressing:

  • 4 ss solbærsirup
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1 ss dijonsennep
  • 1,5 dl virgin olivenolje eller rapsolje

salt og kvernet pepper

Del

Salat med kyllinglever og kantareller

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Server en nydelig salat med kyllinglever, kantareller og bacon. Prikken over i-en er oljedressingen som er smakt til med solbærsirup, balsamicoeddik og sennep.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels
Lagre

Ingredienser

  • ca. 350 g kyllinglever
  • 3 ss konjakk
  • 12 skiver bacon , delt i to
  • 24 blader frisk basilikum

salt og pepper

  • 200 g kantarell , evt. annen sopp
  • 1 stk. rød lollo salat
  • 1 stk. ekebladsalat
  • 100 g ristede gresskarkjerner , evt. pinjekjerner

Dressing:

  • 4 ss solbærsirup
  • 2 ss balsamicoeddik
  • 1 ss dijonsennep
  • 1,5 dl virgin olivenolje eller rapsolje

salt og kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Del store biter av lever i to og legg dem i en skål. Hell på konjakk og dryss over litt salt og pepper. Sett kaldt i 1/2 time.
  2. Rull én og én bit lever inn i 1/2 baconskive sammen med basilikum. Fest med tannpirker. Stek til baconet er sprøtt og leveren rosa inni. La dem renne av seg på litt papir. Plukk ut tannpirkerne.
  3. Stek soppen i litt olje og krydre med salt og pepper.
  4. Rist dressingen sammen i et glass med lokk. Vend salaten i dressingen.

Anrett kyllingleveren på salaten sammen med soppen. Dryss gresskarkjernene over.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant