Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fylte kalkunruller

Fylte kalkunruller

Ingredienser

porsjoner

Fyll:

  • 1 stk. grønt eple i små terninger
  • 16 stk. svisker i små biter
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 pk frisk spinat (à 250 g)
  • 2 ss tyttebær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat

Rørte tyttebær:

  • 200 g tyttebær
  • 100 g sukker (gjerne demerara)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 222 kcal
Fett 5 g
Protein 22 g
Karbohydrater 20 g

Oppskriftsintroduksjon

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Disse små smakfulle kalkunrullene passer superbra på en buffet eller som en smårett. Server dem sammen med rørte tyttebær og et aldri så lite glass med god drikke. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner

Fyll:

  • 1 stk. grønt eple i små terninger
  • 16 stk. svisker i små biter
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 1 ss smør
  • 1 pk frisk spinat (à 250 g)
  • 2 ss tyttebær
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts pepper
  • 0,25 ts malt muskat

Rørte tyttebær:

  • 200 g tyttebær
  • 100 g sukker (gjerne demerara)
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 222 kcal
Fett 5 g
Protein 22 g
Karbohydrater 20 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Skal du lage ruller til mange kan du brune dem i en stekepanne, legge dem over i en ildfast form og steke dem ferdig i stekeovnen. Stek på 180 °C i ca. 15 minutter.

Server fylte kalkunruller i skiver med rørte tyttebær. 

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 4. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.14902, server:MP-PRD-WEB14 12.07.2025 22:16:10