Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grillspyd med breiflabb

Grillspyd med breiflabb

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g breiflabbfilet
  • 3 stk. lime
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 250 g aspargesbønner
  • 1 pose blandet babybladsalat á 65 g
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 278 kcal
Fett 11 g
Protein 41 g
Karbohydrater 3 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Fisk på grillen kan være en utfordring, men breiflabb er er unntak. Med sitt faste, hummeraktige kjøtt er det perfekt å grille, og smaken er helt nydelig. Dette er enkel og uljålete luksusmat.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g breiflabbfilet
  • 3 stk. lime
  • 2 ss nøytral olje til pensling
  • 250 g aspargesbønner
  • 1 pose blandet babybladsalat á 65 g
  • 2 ss olivenolje
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 278 kcal
Fett 11 g
Protein 41 g
Karbohydrater 3 g

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Å grille fisk til mange på denne måten er lurt og enkelt. Bruk fiskeslag som ikke flaker seg, for eksempel kveite, steinbit, laks og ørret. Lime kan byttes ut med sitron, løk eller andre grønnsaker.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11738, server:MP-PRD-WEB13 10.10.2024 00:12:51