Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Frittata med asparges, potet og ost

Frittata med asparges, potet og ost

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kokt potet
  • 4 stk. frisk grønn asparges
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 6 stk. egg
  • 0,5 dl vann
  • 30 g revet parmesan
  • 1 ts salt
  • ca. 50 g revet hvitost
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server frittata som én av flere tapasretter, eller la den gjerne få en plass på det norske koldtbordet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. kokt potet
  • 4 stk. frisk grønn asparges
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 2 ss olivenolje
  • 6 stk. egg
  • 0,5 dl vann
  • 30 g revet parmesan
  • 1 ts salt
  • ca. 50 g revet hvitost

Slik gjør du

trinn du kan merke av
Har du ikke stekeovn? Lag frittataen i stekepanne og stek den på svak varme, under lokk til eggene har stivnet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Rabarbra, asparges og jordbær – sesong for de norske vårfavorittene

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB14 27.07.2024 04:05:05