Ingredienser

  • 4 stk. kokt potet
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk. grønn frisk asparges
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 6 stk. egg
  • 0,5 dl vann
  • 1 ts salt

litt kvernet pepper

  • 30 g revet parmesan
  • ca. 50 g revet hvitost
Del

Frittata med asparges, potet og ost

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Server frittata som én av flere tapasretter, eller la den gjerne få en plass på det norske koldtbordet.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 4 stk. kokt potet
  • 2 ss olivenolje
  • 4 stk. grønn frisk asparges
  • 0,5 stk. rød paprika
  • 6 stk. egg
  • 0,5 dl vann
  • 1 ts salt

litt kvernet pepper

  • 30 g revet parmesan
  • ca. 50 g revet hvitost

Slik gjør du

1. Skrell potetene og skjær dem i skiver. Del asparges og paprika i biter.

2. Stek potetene i olivenolje på middels varme til de har begynt å få litt farge. Tilsett asparges og paprika de siste minuttene og la dem bli myke. Ha alt over i en ildfast form.

3. Visp sammen egg, vann og parmesan og krydre med salt og pepper. Hell blandingen over formen og dryss revet ost på toppen.

4. Stek ved 180 °C i ca. 15 minutter til eggene har stivnet og frittataen er gyllenbrun på toppen.

Har du ikke stekeovn? Lag frittataen i stekepanne og stek den på svak varme, under lokk til eggene har stivnet.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant