Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Kyllinggryte fra Kamerun

Ingredienser

  • 5 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. løk
  • 2 ss olje
  • ca. 2 ss karri
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. kokosnøtt
  • ca. 1 dl kokosmelk
  • ca. 1,5 dl vann
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 1 stk. mango
  • 0,5 dl rosiner
Del

Kyllinggryte fra Kamerun

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Kjenn den deilige smaken av kylling i en blanding av karri, kokos, mango, ananas og rosiner! Server gryten med ris.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 5 stk. kyllingfilet
  • 1 stk. løk
  • 2 ss olje
  • ca. 2 ss karri
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 1 stk. kokosnøtt
  • ca. 1 dl kokosmelk
  • ca. 1,5 dl vann
  • 0,5 stk. frisk ananas
  • 1 stk. mango
  • 0,5 dl rosiner

Slik gjør du

  1. Skjær kyllingfileter i 2 cm. store biter. Finhakk løk.
  2. Varm opp olje til middels varme i en gryte. Fres løk og krydder i 2 minutter. Legg i kjøttet og la det bli jevnt hvitt. Tilsett vann og kokosmelk.
  3. Ta ut kokoskjøttet av kokosnøtten. Fjern det brune og skjær kokosen i strimler med en potetskreller. Ta av skallet på ananas og mango og skjær kjøttet i strimler. Ha frukten i gryten sammen med rosiner. Jevn eventuelt sausen med litt maisenna. Kok opp og la alt bli varmt.

Server kyllinggryten med ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB15 31.01.2023 07:58:49