Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Elgsnitzel

Elgschnitzel

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av elg
  • 4 skiver spekeskinke
  • 4 skiver jarlsberg eller ridder
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør

Pasta og grønnsaker:

  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. purre
  • 2 pk fersk tagliatelle
  • 1 ss smør
  • 2 ss hakket frisk kruspersille

Stekte kantareller:

  • 200 g kantarell
  • 3 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det blir et saftig og spennende resultat når en biff bankes flat og fylles. Vend den i mel og krydder så får du en sprø og knasende stekeskorpe.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

porsjoner
  • 600 g ytrefilet av elg
  • 4 skiver spekeskinke
  • 4 skiver jarlsberg eller ridder
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 2 ss hvetemel
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss smør

Pasta og grønnsaker:

  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. purre
  • 2 pk fersk tagliatelle
  • 1 ss smør
  • 2 ss hakket frisk kruspersille

Stekte kantareller:

  • 200 g kantarell
  • 3 ss smør
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server de fylte elgschnitzlene med fersk pasta, grønnsaker og sopp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.10482, server:MP-PRD-WEB11 27.07.2024 06:39:03