Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av elg
  • 4 skiver spekeskinke
  • 4 skiver jarlsberg eller ridder
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss hvetemel
  • 2 ss margarin

  • 2 pk fersk tagliatelle
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. purre

  • 200 g kantarell
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 ss smør
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
Del

Elgschnitzel

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det blir et saftig og spennende resultat når en biff bankes flat og fylles. Vend den i mel og krydder så får du en sprø og knasende stekeskorpe.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

  • 600 g ytrefilet av elg
  • 4 skiver spekeskinke
  • 4 skiver jarlsberg eller ridder
  • 2 ss hakket frisk kruspersille
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 2 ss hvetemel
  • 2 ss margarin

  • 2 pk fersk tagliatelle
  • 2 stk. gulrot
  • 1 stk. purre

  • 200 g kantarell
  • 0,5 ts salt
  • 0,5 ts pepper
  • 3 ss smør
  • 2 ss hakket frisk kruspersille

Slik gjør du

1. Del ytrefileten i biffer, og bank dem flatt ut til omtrent dobbelt størrelse med en biffbanker. Det går også an å bruke en knyttet hånd til bankingen. Legg spekeskinke, ost og persille på halvparten av biffskiva. Brett den andre halvdelen over.

2. Bland sammen hvetemel, salt og pepper. Vend kjøttet i melblandingen, og stek schnitzlene på middels varme i 2-3 minutter på hver side.

3. Rens gulrot og purre, og skjær gulrot med en ostehøvel på langs. Del purre i lange strimler, og kok grønnsakene med pastaen. Sil av vannet, ha i smør og persille. Stek soppen og ha på salt og pepper.

Server de fylte elgschnitzlene med fersk pasta, grønnsaker og sopp.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant