Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Côte de boeuf

Côte de Boeuf

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 stk. côte de boeuf (á ca. 700 g)
  • 2 ts flaksalt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 ss smør
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 båter hvitløk
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Côte de Boeuf er en entrecôte med bein, en oksekotelett kan man si. Biffen bruner du i panne, og steker i ovn før du skjærer den i tynne skiver og serverer med for eksempel chimmichurri eller annet favorittilbehør

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

2  porsjoner
  • 1 stk. côte de boeuf (á ca. 700 g)
  • 2 ts flaksalt
  • 1 ts pepper
  • 2 ss nøytral olje til steking
  • 2 ss smør
  • 4 stilker frisk timian
  • 4 båter hvitløk

Slik gjør du

Côte de boeufEn Côte de Boeuf kan variere i størrelse, men beregn 2-3 porsjoner per stykke. Du får også kjøpt den tørrhengt, og den vil da ha en mer intens kjøttsmak.

trinn du kan merke av

Lite stekt: 55 °C, medium: 60 °C, medium pluss: 65 °C og gjennomstekt: 70 °C

Server gjerne med chimmichurri, eller en hjemmelaget bérnaisesaus

Côte de boeuf

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9668, server:MP-PRD-WEB11 18.06.2024 07:50:54