Brødsmulesti
Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.
Bakt sellerirot er et kjempegodt tilbehør som passer godt til mange forskjellige retter - både kjøtt og vegetar. I denne oppskriften er den laget på samme måte som hasselbackpotet, da blir den ekstra saftig og god.
Legg et par grillspyd eller spisepinner på hver side. Skjær ned mot pinnene, og de vil stoppe kniven slik at du ikke skjærer helt gjennom.
Server bakt sellerirot med pistasj og persille.
Du kan lage bakt pastinakk på samme måte.
Ingen har kommentert enda. Bli den første!
For å skrive en kommentar må du være logget inn.