Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakt pastinakk

Bakt pastinakk

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. pastinakk
  • 1 ss smør
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 1 ss frisk persille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Bakt pastinakk er et kjempegodt tilbehør som passer godt til mange forskjellige retter - både kjøtt og vegetar. I denne oppskriften er den laget på samme måte som hasselbackpotet, da blir den ekstra saftig og god. 

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. pastinakk
  • 1 ss smør
  • 1 ss pistasjnøtter
  • 1 ss frisk persille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Legg et par grillspyd eller spisepinner på hver side. Skjær ned mot pinnene, og de vil stoppe kniven slik at du ikke skjærer helt gjennom.

Bakt pastinakk

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB12 26.04.2024 07:49:22