Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Asiatisk omelettrulade

Asiatisk omelettrulade

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 stk. vårløk
  • 0,25 stk. rød paprika
  • 20 g bønnespirer
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ts sesamolje

soyasaus eller søt chilisaus

Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Skal du servere gjestene en liten appetittvekker bør du prøve disse asiatiske omelettruladene. La deg ikke skremme av navnet. De er enkle å lage!

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 2 stk. egg
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss nøytral olje til steking
  • 0,5 stk. vårløk
  • 0,25 stk. rød paprika
  • 20 g bønnespirer
  • 0,5 potte frisk koriander
  • 2 ts sesamolje

soyasaus eller søt chilisaus

Slik gjør du

1. Visp sammen egg og soyasaus og stek to pannekaketynne omeletter, kun på èn side. Når omeletten har stivnet helt, så la den gli over på et bakepapir og avkjøl.

2. Bland sammen ingrediensene til fyllet, smak eventuelt til med salt og kvernet pepper.

3. Fordel fyllet på omelettene. Rull sammen til en fast rulade, og del hver omelett i to eller tre biter.

Server med soyasaus eller søt chilisaus.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.6306, server:MP-PRD-WEB13 24.09.2023 23:29:22