Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Lune endiver , appelsinsaus med krydder - stemningsbilde tilbehør jul

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 stk. endivesalat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss valnøttkjerner
  • 2 ss tørkede tranebær
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper
Del

Lune endiver

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Endiver, også kalt sikori, er bitter i smaken, men når den blir varmebehandlet får den en søtere smak. Den kan grilles, stekes i pannen, smørdampes eller bakes i ovnen. 

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 4 stk. endivesalat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss valnøttkjerner
  • 2 ss tørkede tranebær
  • 1 ss honning
  • 0,5 ts salt
  • 0,25 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Del endivene i fire og skyll dem godt.
  2. Stek endivene raskt i en panne med olivenolje til de detter litt sammen.
  3. Grovhakk nøtter og tranebær, og ha over endivene sammen med honningen i på slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.  

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3546, server:MP-PRD-WEB14 30.11.2022 18:14:44