Lune endiver

Kategori
Rask
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Endiver også kalt sikori og er bitter i smaken, men når den blir varmebehandlet får den en søtere smak. Den kan grilles, stekes i pannen, smørdampes eller bakes i ovnen. 

Ingredienser

  • 4 stk endivesalat
  • 2 ss olivenolje
  • 2 ss valnøttkjerner
  • 2 ss tørkede tranebær
  • 1 ss honning
  • 12 ts salt
  • 14 ts kvernet pepper

Slik gjør du

  1. Del endivene i fire og skyll dem godt.
  2. Stek endivene raskt i en panne med olivenolje til de detter litt sammen.
  3. Grovhakk nøtter og tranebær, og ha over endivene sammen med honningen i på slutten av steketiden. Smak til med salt og pepper.  
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.