Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Amandines

Amandines

Ingredienser

porsjoner
  • 80 g smør
  • 80 g sukker
  • 2 stk. egg
  • 25 g maisenna
  • 110 g malte mandler

Vaniljekrem:

  • 2,5 dl melk
  • 100 g sukker
  • 0,5 ts vaniljesukker
  • 3 stk. eggeplomme
  • 25 g maisenna

Ved servering:

  • ca. 500 g friske bær
  • 10 stk. marengs (pikekyss)
  • 10 blader frisk sitronmelisse
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Små mandelkaker servert med pisket krem og friske bær er en perfekt avslutning på et godt måltid.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Avansert

Ingredienser

porsjoner
  • 80 g smør
  • 80 g sukker
  • 2 stk. egg
  • 25 g maisenna
  • 110 g malte mandler

Vaniljekrem:

  • 2,5 dl melk
  • 100 g sukker
  • 0,5 ts vaniljesukker
  • 3 stk. eggeplomme
  • 25 g maisenna

Ved servering:

  • ca. 500 g friske bær
  • 10 stk. marengs (pikekyss)
  • 10 blader frisk sitronmelisse

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Pynt kakene med friske bær, pikekyss og sitronmelisse ved servering.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB14 19.05.2024 01:02:01