Ingredienser

  • 400 g mandler (helst skåldet)
  • 2 stk. egg
  • 200 g melis
  • 1 ts bakepulver
  • 34 stk. skåldede mandler
  • 1 ss sitronsaft
Del

Søte marokkanske mandelkjeks

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Disse søte kjeksene smaker helt utmerket! Server gjerne de marokkanske mandelkjeksene til en delig iskrem.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g mandler (helst skåldet)
  • 2 stk. egg
  • 200 g melis
  • 1 ts bakepulver
  • 34 stk. skåldede mandler
  • 1 ss sitronsaft

Slik gjør du

  1. Mal mandlene i hurtigmikser. Tilsett resten av ingrediensene, unntatt de skåldede hele mandlene. Bland alt sammen til en tykk røre.
  2. Ta melis på hendene og form ca. 24 runde baller av røren. Klem dem lett i melisen slik at de er godt dekket, og klem fast en mandel på toppen av hver kake.
  3. Sett kjeksene på et stekebrett og stek dem på 180 ˚C i ca. 15 minutter eller til de er faste og har blitt litt gylne. Avkjøl på rist, og oppbevar i tett boks.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant