Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Stekt makrell med spinat og sukkererter

Stekt makrell med spinat og sukkererter

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. makrellfilet
  • 3 ss smør
  • 2 stk. vårløk
  • 100 g sukkererter
  • 0,5 bunt frisk dill
  • 300 g frisk spinat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Fersk makrell er vel sommerfisk nummer én. Å trekke en sølvglinsende, sprellende makrell opp på land kan gi både gammel og ung et kick, og å rense og filetere den før den havner i stekepannen er nyttig kunnskap man tar med seg hele livet. Og så godt som det smaker!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 4 stk. makrellfilet
  • 3 ss smør
  • 2 stk. vårløk
  • 100 g sukkererter
  • 0,5 bunt frisk dill
  • 300 g frisk spinat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server med rømme og kokte nypoteter.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB11 20.05.2024 07:20:31