Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pasta med varmrøkt laks

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 500 g båndspagetti (tagliatelle)
  • 3 dl matfløte
  • 0,5 bunt vårløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2,5 dl frosne erter
  • 1 pose liten babyspinat
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 400 g varmrøkt laks
Del

Pasta med varmrøkt laks

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Raskt, enkelt og veldig, veldig godt! Denne middagen tar ikke lenger tid å lage enn det tar å koke pastaen. Helt perfekt i en travel hverdag.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

velg antall porsjoner
  • 500 g båndspagetti (tagliatelle)
  • 3 dl matfløte
  • 0,5 bunt vårløk
  • 2 båter hvitløk
  • 2,5 dl frosne erter
  • 1 pose liten babyspinat
  • 1 ts salt
  • 0,5 ts kvernet pepper
  • 400 g varmrøkt laks

Slik gjør du

  1. Kok pasta etter anvisning på pakken
  2. Forbered sausen mens pastaen koker: Kok opp fløte i en liten kjele og la den koke inn noen minutter. Hakk vårløk og hvitløk. Bland inn i fløte sammen med erter og la alt bli gjennomvarmt. Vend inn spinaten så den akkurat faller sammen. Smak til med litt salt og pepper.
  3. Hell av kokevannet på pastaen og ha den tilbake i kjelen. Vend inn den varme fløteblandingen og legg i biter av varmrøkt ørret

Server med en gang.

Blir sausen for tykk, så bland inn noen skjeer av det varme pastavannet. Du kan godt bytte ut den røkte laksen med rester av kokt eller stekt laks eller ørret.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.3579, server:MP-PRD-WEB12 04.12.2022 12:59:49