Skinkepai
- Tid
- 40–60 min
- Vanskelighetsgrad
- Middels
Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan ha i en pai. Denne paien med skinke og brokkoli er på plass på middagsbordet på under en time.
Ingredienser
4 porsjoner
-
1 stk. ferdig paideig
Paifyll:
-
100 g brokkoli -
100 g strimlet kokt skinke -
1 båt finhakket hvitløk -
0,25 stk. purre i strimler -
4 stk. egg -
2 dl melk eller fløte -
1,5 dl revet hvitost
Slik gjør du
Forvarm stekeovnen til 200 °C.
Server paien nystekt eller lun, gjerne med en god, frisk salat ved siden av.
Har du ikke akkurat de ingrediensene som står her, kan du ha nesten hva som helst i en pai. Pølse- eller kjøttrester i terninger, og masse forskjellige grønnsaker smaker godt. Husk å forvelle harde grønnsaker som løk og brokkoli.