Skinkepai

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Det finnes nesten ingen grenser for hva du kan ha i en pai. Denne paien med skinke og brokkoli er på plass på middagsbordet på under en time.

Ingredienser

4  porsjoner
  • 1 stk. ferdig paideig

Paifyll:

  • 100 g brokkoli
  • 100 g strimlet kokt skinke
  • 1 båt finhakket hvitløk
  • 0,25 stk. purre i strimler
  • 4 stk. egg
  • 2 dl melk eller fløte
  • 1,5 dl revet hvitost

Slik gjør du

Forvarm stekeovnen til 200 °C.

Server paien nystekt eller lun, gjerne med en god, frisk salat ved siden av.

Har du ikke akkurat de ingrediensene som står her, kan du ha nesten hva som helst i en pai. Pølse- eller kjøttrester i terninger, og masse forskjellige grønnsaker smaker godt. Husk å forvelle harde grønnsaker som løk og brokkoli.