Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
skip navigation
matprat logo
Pølsepai

Ingredienser

Paibunn:

  • 125 g smør
  • 200 g hvetemel
  • 2 ss vann

Paifyll:

  • 4 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 200 g hvitost
  • 2 ss hakket frisk gressløk
Del

Pølsepai

(0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Pai trenger ikke være vanskelig å lage. Bruk noen pølser du har til overs, suppler med purre og gressløk, og du har en god hverdagspai til piknik eller matpakken. Spis den som den er, eller server med en deilig frisk salat.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

Paibunn:

  • 125 g smør
  • 200 g hvetemel
  • 2 ss vann

Paifyll:

  • 4 stk. egg
  • 2,5 dl melk
  • 200 g hvitost
  • 2 ss hakket frisk gressløk

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4123, server:MP-PRD-WEB11 01.02.2023 07:13:52