Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pepperlapper med roastbiff

Pepperlapper med roastbiff

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 3 dl skummet kulturmelk eller annen syrnet melk
  • 2 dl grov sammalt hvete
  • 2,5 dl fin sammalt hvete
  • 1,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  • 12 skiver roastbiff
  • 1,5 dl ekstra lett rømme (rømmekolle)
  • 1 ss revet frisk pepperrot
  • 65 g blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 407 kcal
Fett 13 g
Protein 28,8 g
Karbohydrater 39,7 g
Jern 4,9 mg
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lapper, sveler, pletter eller tykke pannekaker. Oppskriftsvariantene er enda fler enn det navnene. I denne oppskriften har vi gjort lappene grove,servert med pepperrotrømme og roastbiff.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 3 dl skummet kulturmelk eller annen syrnet melk
  • 2 dl grov sammalt hvete
  • 2,5 dl fin sammalt hvete
  • 1,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  • 12 skiver roastbiff
  • 1,5 dl ekstra lett rømme (rømmekolle)
  • 1 ss revet frisk pepperrot
  • 65 g blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 407 kcal
Fett 13 g
Protein 28,8 g
Karbohydrater 39,7 g
Jern 4,9 mg

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og syrnet melk. Tilsett alt melet, sukker og natron og visp til røren er uten klumper.
  2. La røren stå og svelle i ca 20 minutter.
  3. Smør en steketakke eller stekepanne. Hell en liten øse med røre i stekepannen. Stek lappene på begge sider ved middels varme til de har en pen gyllen farge og er gjennomstekt.
  4. Bland sammen rømme og pepperrot.
  5. Legg på salat, roastbiff og pepperrotrømme på hver lapp. 

Fire porsjoner pepperlapper er totalt 12 lapper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.7869, server:MP-PRD-WEB15 29.02.2024 16:28:17