Pepperlapper med roastbiff

Kategori
Sunn
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
20–40 min

Lapper, sveler, pletter eller tykke pannekaker. Oppskriftsvariantene er enda fler enn det navnene. I denne oppskriften har vi gjort lappene grove,servert med pepperrotrømme og roastbiff.

Ingredienser

  • 3 stk egg
  • 3 dl syrnet melk
  • 2 dl grov sammalt hvete
  • 212 dl fin sammalt hvete
  • 112 ts natron
  • 12 ts salt
  • 112 ts pepper
  • 12 skiver roastbiff
  • 112 dl ekstra lett rømme (rømmekolle)
  • 1 ss revet frisk pepperrot
  • 65 g ferdig blandet salat
Vis næringsinnhold
Energi
407kcal
Fett
13g
Protein
28,8g
Karbohydrater
39,7g
Jern
4,9mg

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og syrnet melk. Tilsett alt melet, sukker og natron og visp til røren er uten klumper.
  2. La røren stå og svelle i ca 20 minutter.
  3. Smør en steketakke eller stekepanne. Hell en liten øse med røre i stekepannen. Stek lappene på begge sider ved middels varme til de har en pen gyllen farge og er gjennomstekt.
  4. Bland sammen rømme og pepperrot.
  5. Legg på salat, roastbiff og pepperrotrømme på hver lapp. 

Fire porsjoner pepperlapper er totalt 12 lapper.
 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.