Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pepperlapper med roastbiff

Pepperlapper med roastbiff

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 3 dl skummet kulturmelk eller annen syrnet melk
  • 2 dl grov sammalt hvete
  • 2,5 dl fin sammalt hvete
  • 1,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  • 12 skiver roastbiff
  • 1,5 dl ekstra lett rømme (rømmekolle)
  • 1 ss revet frisk pepperrot
  • 65 g blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 409 kcal
Fett 11 g
Protein 28 g
Karbohydrater 44 g
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lapper, sveler, pletter eller tykke pannekaker. Oppskriftsvariantene er enda fler enn det navnene. I denne oppskriften har vi gjort lappene grove,servert med pepperrotrømme og roastbiff.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 3 stk. egg
  • 3 dl skummet kulturmelk eller annen syrnet melk
  • 2 dl grov sammalt hvete
  • 2,5 dl fin sammalt hvete
  • 1,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  • 12 skiver roastbiff
  • 1,5 dl ekstra lett rømme (rømmekolle)
  • 1 ss revet frisk pepperrot
  • 65 g blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Oppskriften er automatisk næringsberegnet per porsjon. I tilfeller hvor vi har oppgitt én porsjon for eksempelvis en brøddeig eller en gjærdeig til som skal brukes til alt fra kringle til boller, så må du dele tallene på antall enheter som blir spist for å få næringsinnhold per brødskive, bolle eller kringlebit. Tallene er et anslag basert på offentlig tilgjengelig informasjon om næringsinnhold i ulike matvarer. Næringsinnholdet viser til ingrediensene i oppskriften, og er ikke beregnet ut fra ferdig rett.

per porsjon
Navn på næringsstoffet antall
Energi 409 kcal
Fett 11 g
Protein 28 g
Karbohydrater 44 g

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og syrnet melk. Tilsett alt melet, sukker og natron og visp til røren er uten klumper.
  2. La røren stå og svelle i ca 20 minutter.
  3. Smør en steketakke eller stekepanne. Hell en liten øse med røre i stekepannen. Stek lappene på begge sider ved middels varme til de har en pen gyllen farge og er gjennomstekt.
  4. Bland sammen rømme og pepperrot.
  5. Legg på salat, roastbiff og pepperrotrømme på hver lapp. 

Fire porsjoner pepperlapper er totalt 12 lapper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.11948, server:MP-PRD-WEB12 02.11.2024 00:12:44