Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Pepperlapper med roastbiff

Ingredienser

  • 3 stk. egg
  • 3 dl skummet kulturmelk eller annen syrnet melk
  • 2 dl grov sammalt hvete
  • 2,5 dl fin sammalt hvete
  • 1,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  • 12 skiver roastbiff
  • 1,5 dl ekstra lett rømme (rømmekolle)
  • 1 ss revet frisk pepperrot
  • 65 g blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

407 kcal

Energi

13 g

Fett

28,8 g

Protein

39,7 g

Karbohydrater

4,9 mg

Jern

Del

Pepperlapper med roastbiff

(0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lapper, sveler, pletter eller tykke pannekaker. Oppskriftsvariantene er enda fler enn det navnene. I denne oppskriften har vi gjort lappene grove,servert med pepperrotrømme og roastbiff.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 3 stk. egg
  • 3 dl skummet kulturmelk eller annen syrnet melk
  • 2 dl grov sammalt hvete
  • 2,5 dl fin sammalt hvete
  • 1,5 ts natron
  • 0,5 ts salt
  • 1,5 ts pepper
  • 12 skiver roastbiff
  • 1,5 dl ekstra lett rømme (rømmekolle)
  • 1 ss revet frisk pepperrot
  • 65 g blandet babybladsalat
Næringsinnhold

Beregnet per porsjon basert på oppskriften. Næringsinnholdet vil variere med størrelsen på porsjon og valgt tilbehør.

407 kcal

Energi

13 g

Fett

28,8 g

Protein

39,7 g

Karbohydrater

4,9 mg

Jern

Slik gjør du

  1. Visp sammen egg og syrnet melk. Tilsett alt melet, sukker og natron og visp til røren er uten klumper.
  2. La røren stå og svelle i ca 20 minutter.
  3. Smør en steketakke eller stekepanne. Hell en liten øse med røre i stekepannen. Stek lappene på begge sider ved middels varme til de har en pen gyllen farge og er gjennomstekt.
  4. Bland sammen rømme og pepperrot.
  5. Legg på salat, roastbiff og pepperrotrømme på hver lapp. 

Fire porsjoner pepperlapper er totalt 12 lapper.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4584, server:MP-PRD-WEB13 24.03.2023 10:44:17