Burger med brie, pesto og tomat

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Brie er en type fransk hvitmuggost som i all hovedsak blir laget i Brieregionen sør for Paris. Med Brie på hamburgeren er du garantert en silkemyk konsistens og en smakfull middag. Sammen med pesto og tomat blir det ”bankers” for den matglade…

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig
  • ½ ts salt
  • ½ ts pepper
  • ½ dl vann
  • 2 ss margarin eller olje til steking

  • 4 blad rød lollo salat
  • 4 blad isbergsalat
  • 4 skive brie
  • 2 stk tomat
  • 4 ss pesto

Slik gjør du

  1. Rør inn salt, pepper og vann i kjøttdeigen, men ikke rør for lenge. Deigen skal ikke bli seig.
  2. Del deigen i 4. Ha litt vann på en trefjøl og form deigen til runde kaker som klemmes ut til store, flate burgere.
  3. Stek burgerne på sterk varme, ca. 3 minutter på hver side. Legg på brie litt før de er ferdig stekte.
  4. Varm hamburgerbrød og fyll med salat, hamburger, tomat og pesto.
 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.