Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krydret sideflesk med gresk salat

Krydret sideflesk med gresk salat

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g lettsaltet sideflesk
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 0,5 ts tørket oregano
  • 1 ss nøytral olje

Gresk salat:

  • 4 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. agurk
  • 150 g kalamataoliven eller sorte oliven
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 stk. hjertesalat
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

La skiver av lettsaltet sideflesk få selskap av et godt dryss krydder og en klassisk gresk salat, og vipps så får du skikkelig god sommerstemning og en enkel og kjapp middag på bordet. 

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g lettsaltet sideflesk
  • 0,25 ts kvernet pepper
  • 1 ts hvitløkspulver
  • 1 ts paprikapulver
  • 0,5 ts tørket oregano
  • 1 ss nøytral olje

Gresk salat:

  • 4 stk. tomat
  • 0,5 stk. rødløk
  • 1 stk. agurk
  • 150 g kalamataoliven eller sorte oliven
  • 2 ss olivenolje
  • 1 ss tørket oregano
  • 1 stk. hjertesalat

Slik gjør du

trinn du kan merke av

En god, hjemmelaget tzatziki hører til.

Krydret sideflesk med gresk salat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 17.05.2024 14:49:15