Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Krydret sideflesk med potetsalat

Krydret sideflesk med potetsalat

Ingredienser

porsjoner

Potetsalat

  • 800 g kokte, kalde potet
  • 0,5 stk. purre eller tilsvarende mengde vårløk
  • 100 g sylteagurk
  • 3 ss majones
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 % eller gresk yoghurt
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ts tabasco eller chilisaus
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ss sukker
  • 2 ss reddikspirer (kan utelates)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

En enkel og deilig hverdagsmiddag med krydret lettsaltet sideflesk og potetsalat. Vi har krydret mildt med litt hvitløkpulver, røkt paprika og oregano, men her er det rom for å leke med andre smaker! Har du kalde poteter i kjøleskapet, så har du middagen på bordet på en liten halvtime.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner

Potetsalat

  • 800 g kokte, kalde potet
  • 0,5 stk. purre eller tilsvarende mengde vårløk
  • 100 g sylteagurk
  • 3 ss majones
  • 2 dl crème fraîche orginal, 35 % eller gresk yoghurt
  • 1 ss soyasaus
  • 1 ss lake av syltet agurk
  • 1 ts tabasco eller chilisaus
  • 1 ss sitronsaft
  • 0,5 ss sukker
  • 2 ss reddikspirer (kan utelates)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Krydret sideflesk med potetsalat

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8745, server:MP-PRD-WEB13 20.05.2024 04:32:08