Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Klippfisk med urte- og paprikasaus

Klippfisk med urte- og paprikasaus

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g klippfisk loin (ferdig utvannet)
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. sitron

Urte- og paprikasaus:

  • 0,5 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. rød paprika
  • 2 stk. tomat
  • 1 ss olivenolje
  • 0,25 ts chiliflakes
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsaksbuljong
  • 3 ss hakkede friske urter
  • 1 ts sukker
  • 2 ss smør
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Lekre klippfiskfileter eller -loins servert med en fargerik og nydelig paprikasaus med masse hakkede urter. En nydelig vri på den tradisjonelle bacalaoen.

Tid
40–60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 800 g klippfisk loin (ferdig utvannet)
  • 1 ss olivenolje
  • 1 stk. sitron

Urte- og paprikasaus:

  • 0,5 stk. løk
  • 2 båter hvitløk
  • 2 stk. rød paprika
  • 2 stk. tomat
  • 1 ss olivenolje
  • 0,25 ts chiliflakes
  • 1 dl kyllingbuljong (utblandet) eller grønnsaksbuljong
  • 3 ss hakkede friske urter
  • 1 ts sukker
  • 2 ss smør

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne med små kokte poteter eller ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8570, server:MP-PRD-WEB15 16.04.2024 08:48:01