Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Kedgeree

Kedgeree

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g røkt torsk , kolje eller blåkveite
  • 250 g basmatiris
  • 4 stk. egg
  • 1 stk. løk
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts karri
  • 0,5 ts malt kanel
  • 2 stk. hel kardemomme , knust
  • 1 ss smør
  • 4,5 dl vann
  • 2 ss finkuttet bladpersille
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Kedgeree - krydret ris med røkt fisk og egg - er en gammel britisk rett med røtter i India, og tradisjonelt servert til frokost (!), og kan serveres både kald og varm. Vi lager den med røkt torsk, og kombinasjonen av røkt fisk og krydret ris er helt nydelig!

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

4  porsjoner
  • 400 g røkt torsk , kolje eller blåkveite
  • 250 g basmatiris
  • 4 stk. egg
  • 1 stk. løk
  • 1 ts malt koriander
  • 1 ts gurkemeie
  • 1 ts karri
  • 0,5 ts malt kanel
  • 2 stk. hel kardemomme , knust
  • 1 ss smør
  • 4,5 dl vann
  • 2 ss finkuttet bladpersille

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server kedgeree varm eller kald. Restene er supre som lunsj neste dag.

Kedgeree

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB12 19.04.2024 10:17:00