Gryterett med kjøttdeig

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Denne gryten er en favoritt i vårt unge testpanel med spesialister i alderen 6-10 år.  Finrevne gulrøtter gir både smak og farge, og kan være en fin måte å lokke de minste til å spise mer grønnsaker.

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 0,5 stk purre
  • 1 båt hvitløk
  • 5 stk gulrot
  • 1 stk tomat
  • 2,5 dl kjøtt- eller grønnsakbuljong (utblandet)

Slik gjør du

  1. Varm en dyp stekepanne eller sauteringspanne med margarin eller olje. Stek kjøttdeigen i omganger til den begynner å få farge.
  2. Finsnitt purreløk, finhakk hvitløk, riv gulrot grovt og hakk tomat. Ha alt i gryten og tilsett buljong. La det hele småkoke et par minutter og smak til med salt og pepper.

Server gjerne gryten med kokte poteter, potetmos eller ris.

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.