Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 0,5 stk. purre
  • 1 båt hvitløk
  • 5 stk. gulrot
  • 1 stk. tomat
  • 2,5 dl kjøtt- eller grønnsakbuljong (utblandet)
Del

Gryterett med kjøttdeig

(1)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne gryten er en favoritt i vårt unge testpanel med spesialister i alderen 6-10 år.  Finrevne gulrøtter gir både smak og farge, og kan være en fin måte å lokke de minste til å spise mer grønnsaker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 0,5 stk. purre
  • 1 båt hvitløk
  • 5 stk. gulrot
  • 1 stk. tomat
  • 2,5 dl kjøtt- eller grønnsakbuljong (utblandet)

Slik gjør du

  1. Varm en dyp stekepanne eller sauteringspanne med margarin eller olje. Stek kjøttdeigen i omganger til den begynner å få farge.
  2. Finsnitt purreløk, finhakk hvitløk, riv gulrot grovt og hakk tomat. Ha alt i gryten og tilsett buljong. La det hele småkoke et par minutter og smak til med salt og pepper.

Server gjerne gryten med kokte poteter, potetmos eller ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant