Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Hverdagsgryte

Gryterett med kjøttdeig

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 0,5 stk. purre
  • 1 båt hvitløk
  • 5 stk. gulrot
  • 1 stk. tomat
  • 2,5 dl kjøtt- eller grønnsakbuljong (utblandet)
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (3)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Denne gryten er en favoritt i vårt unge testpanel med spesialister i alderen 6-10 år.  Finrevne gulrøtter gir både smak og farge, og kan være en fin måte å lokke de minste til å spise mer grønnsaker.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 400 g kjøttdeig eller karbonadedeig
  • 2 ss margarin eller olje til steking
  • 0,5 stk. purre
  • 1 båt hvitløk
  • 5 stk. gulrot
  • 1 stk. tomat
  • 2,5 dl kjøtt- eller grønnsakbuljong (utblandet)

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Server gjerne gryten med kokte poteter, potetmos eller ris.

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB11 20.04.2024 13:27:16