Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Bakerens ekstra grove brød

Grovbrød med frø

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon deig holder til 2 brød i 1 liters former.

Bløtlegging:

  • 350 g fullkornshvetemel
  • 150 g grov sammalt rug
  • 15 g hvetekli (kruskakli)
  • 5 dl vann

Hoveddeig:

  • 200 g hvetemel
  • 50 g gresskarkjerner
  • 35 g honning
  • 0,5 pk gjær
  • 10 g flaksalt

Til pensling og pynt:

  • 0,5 dl vann
  • 4 ss gresskarkjerner

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Bakerens ekstra grove brød passer til din sunne hverdag og passer like godt til frokost som i matpakken.

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner

1 porsjon deig holder til 2 brød i 1 liters former.

Bløtlegging:

  • 350 g fullkornshvetemel
  • 150 g grov sammalt rug
  • 15 g hvetekli (kruskakli)
  • 5 dl vann

Hoveddeig:

  • 200 g hvetemel
  • 50 g gresskarkjerner
  • 35 g honning
  • 0,5 pk gjær
  • 10 g flaksalt

Til pensling og pynt:

  • 0,5 dl vann
  • 4 ss gresskarkjerner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.12723, server:MP-PRD-WEB15 22.01.2025 06:05:37