Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grove surdeigsrundstykker

Grove surdeigsrundstykker

Ingredienser

1  porsjoner
  • 6 dl vann kaldt vann
  • 500 g hvetemel
  • 375 g fin sammalt hvete
  • 325 g grov surdeig
  • 100 g gresskarkjerner
  • 100 g solsikkekjerner
  • 15 g maltekstrakt
  • 20 g rapsolje
  • 18 g salt

Pynt:

  • 1 dl gresskarkjerner
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gode og grove rundstykker med surdeig er perfekt som lunsj eller til helgefrokosten. Disse tar litt tid å lage, men de er absolutt verdt å vente på. Oppskriften gir ca. 25 rundstykker!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 6 dl vann kaldt vann
  • 500 g hvetemel
  • 375 g fin sammalt hvete
  • 325 g grov surdeig
  • 100 g gresskarkjerner
  • 100 g solsikkekjerner
  • 15 g maltekstrakt
  • 20 g rapsolje
  • 18 g salt

Pynt:

  • 1 dl gresskarkjerner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn

Grove surdeigsrundstykker

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

Podcast-episode: Maten magen din digger

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB11 22.07.2024 20:19:38