Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Her finner du tekniske beskrivelser av de forskjellige informasjonskapslene vi bruker.

Hei, jeg heter Mats og er en robot

Snakk med meg om mat i Messenger!

Åpne i Messenger
Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Grove surdeigsrundstykker

Ingredienser

1  porsjoner
  • 6 dl vann kaldt vann
  • 500 g hvetemel
  • 375 g fin sammalt hvete
  • 325 g grov surdeig
  • 100 g gresskarkjerner
  • 100 g solsikkekjerner
  • 15 g maltekstrakt
  • 20 g rapsolje
  • 18 g salt

Pynt:

  • 1 dl gresskarkjerner
Del

Grove surdeigsrundstykker

(1)
Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Gode og grove rundstykker med surdeig er perfekt som lunsj eller til helgefrokosten. Disse tar litt tid å lage, men de er absolutt verdt å vente på. Oppskriften gir ca. 25 rundstykker!

Tid
Over 60 min
Vanskelighetsgrad
Middels

Ingredienser

1  porsjoner
  • 6 dl vann kaldt vann
  • 500 g hvetemel
  • 375 g fin sammalt hvete
  • 325 g grov surdeig
  • 100 g gresskarkjerner
  • 100 g solsikkekjerner
  • 15 g maltekstrakt
  • 20 g rapsolje
  • 18 g salt

Pynt:

  • 1 dl gresskarkjerner

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Oppskriften er laget i samarbeid med Opplysningskontoret for brød og korn

Grove surdeigsrundstykker

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.4723, server:MP-PRD-WEB12 31.03.2023 08:40:35