Fruktfigurer til Halloween Kategori Familien Vanskelighetsgrad Enkel Tid 20–40 min Hva med å servere frukt og sjokolade til Halloween? Bruk utsikkerformer til å skjære ut morsomme og skumle figurer – da blir det ekstra gøy å spise! Du kan bruke den typen frukt og bær du vil. Server sammen med en «blodig» sjokoladedipp. Sosialt Lagre Del Facebook Twitter E-post Send tips på e-post Mottakers e-postadresse Din e-postadresse Din e-postadresse Auda! Noe gikk visst galt. E-posten er sendt sms Skriv inn mobilnummer, og få tilsendt tips gratis. mobilnummer Auda! Noe gikk visst galt. Meldingen er sendt Skriv ut Utskrift med bilde Utskrift uten bilde 0Kommentarer Ingredienser Porsjoner 1 plate hvit sjokolade 1⁄2 dl fløte 2 ts rød konditorfarge Forslag til frukt: 100 g honningmelon 100 g bringebær 100 g jordbær Slik gjør du Varm opp fløte i en liten kjele. Trekk kjelen til sides. Brekk sjokolade i små biter, og ha dem kjelen med varm fløte. La det stå til sjokoladen har smeltet. Rør så inn rød konditorfarge. Skjær melon i skiver, og bruk utsikkerformer til å stikke ut skumle figurer. Ha i en skål, sammen med bær. Server frukt og bær sammen med den «blodige» sjokoladedippen. Kommentarer Se alle kommentarer... For å skrive en kommentar må du være logget inn.