Ingredienser

  • 600 g fiskepudding
  • 2 ss margarin eller olje, til steking
  • 4 stk. grove hamburgerbrød
  • 200 g hodekål , eller spisskål
  • 4 stk. vårløk
  • 2 dl lettrømme
  • 1 stk. grønn paprika
Del

Enkel fiskeburger

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Lag enkle fiskeburgere med fiskepudding! Sammen med grove hamburgerbrød, en enkel kålsalat og paprika blir dette en deilig og enkel og rask middag eller lunsj som passer både for store og små.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 600 g fiskepudding
  • 2 ss margarin eller olje, til steking
  • 4 stk. grove hamburgerbrød
  • 200 g hodekål , eller spisskål
  • 4 stk. vårløk
  • 2 dl lettrømme
  • 1 stk. grønn paprika

Slik gjør du

  1. Skjær fiskepudding i tykke skiver. Varm en stekepanne på middels varme med margarin eller olje. Legg i fiskepuddingskivene og stek dem på begge sider til de har fått fin farge og er gjennomvarme.
  2. Gjør klar tilbehøret. Varm hamburgerbrød som anvist på pakken, eventuelt varm dem raskt på grillen.
  3. Finsnitt kål så tynt som mulig med mandolin, ostehøvel eller en skarp kniv. Kutt vårløk i tynne skiver og bland sammen kål, vårløk og rømme. Smak gjerne til med salt og pepper.
  4. Skjær paprika i skiver.

Fyll brødene med kålsalat, fiskepudding og paprikaskiver. Server resten av kålsalaten ved siden av. 

Fiskeburger med pudding

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.