Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Fiskeform med sei

Fiskeform med sei

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 3 dl matfløte
  • 150 g frisk spinat
  • 2 dl byggris eller perlespelt
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (4)
Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Seifilet er rimelig, smakfull og anvendelig og sammen med en deilig, kremete saus med paprika og spinat, blir dette et hverdagslig herremåltid.

Tid
20–40 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 800 g seifilet
  • 1 stk. løk
  • 1 stk. rød paprika
  • 1 stk. gul paprika
  • 2 båter hvitløk
  • 2 ss nøytral olje
  • 3 dl matfløte
  • 150 g frisk spinat
  • 2 dl byggris eller perlespelt

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Sei kan godt byttes ut med andre fiskeslag, som for eksempel torsk eller steinbit. Har du en stekepanne som tåle stekeovn, er det ikke nødvendig å bruke ildfast form. Da er det bare å legge fiskestykkene i stekepannen og sette den i ovnen. Du kan også ssette lokk på pannen og la den stå på lav temperatur på koketoppen til fisken er ferdig. 

Fiskeform med sei

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.8638, server:MP-PRD-WEB13 18.04.2024 07:19:05