Brownies med ostekrem til påske

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
40–60 min

Et herlig, fargerikt påskeegg! Dette er påskekaken over alle påskekaker - så enkel og så god! Lag en brownie, form den som et egg og sprøyt på fargerik ostekrem. 

Ingredienser

12 Porsjoner
  • 6 dl sukker
  • 8 ss kakaopulver
  • 3 dl hvetemel
  • 2 ts vaniljesukker
  • 1 ts salt
  • 300 g smør
  • 4 egg

Ostekrem:

  • 200 g smør
  • 200 g kremost naturell
  • 300 g melis
  • saft av 0,25 sitron
  • 2 dråper gul konditorfarge , og andre ønskede farger

Slik gjør du

  1. Bland alt det tørre i en bakebolle.
  2. Smelt smør i en liten kjele, og tilsett smøret i blandingen.
  3. Ha i egg, og rør alt godt sammen.
  4. Smør en liten langpanne, ca. 25x35 cm. Kle så pannen med et bakepapir. Hell røren over i langpannen og stryk den utover. 
  5. Stek kaken midt i ovnen på 150-160 °C i ca. 30 minutter. Stekeovner varierer ofte i temperatur, sjekk derfor mot slutten av steketiden, om kaken nærmer seg ferdig. Kaken skal være litt klissete og seig.
  6. Avkjøl kaken helt og skjær av kantene slik at den får form som et rundt egg. 
  7. Ha romtemperert smør, kremost, melis og sitron i en kjøkkenmaskin og pisk til smørkremen har blitt luftig og kremete. 
  8. Fordel smørkremen i mindre skåler og farg kremen med ønskede farger. Vi har farget vår krem i gul, oransje, rosa, lys blå og lilla. 
  9. Ha kremen i sprøyteposer, gjerne med forskjellige tyller slik at formen blir ulik når kremen sprøytes ut. 
  10. Sprøyt ut kremen på kaka til hele brownisen er dekket. 

Brownies - påske

POPULÆRT AKKURAT NÅ

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.