Brownie-cookies

Kategori
Kos
Vanskelighetsgrad
Middels
Tid
Over 60 min

Lyst på både brownies og cookies? Da har du kommet rett! Disse cookies’ene er seige på innsiden og sprø på utsiden. En skikkelig søt fristelse. 

Ingredienser

  • 50 g smør
  • 200 g kokesjokolade
  • 2 stk egg
  • 3 dl sukker
  • 112 dl hvetemel
  • 12 ts bakepulver
  • 1 ts vaniljesukker

Slik gjør du

  1. Smelt smør i en kjele og tilsett grovhakket sjokolade. Dra kjelen av plata og rør i smøret, til sjokoladen har smeltet. La den avkjøle seg.
  2. Visp sammen egg og sukker, slik at det blir lyst og luftig.
  3. Bland inn mel, bakepulver og vaniljesukker.
  4. Ha i sjokoladeblandingen og bland sammen. Sett deigen i kjøleskapet i 30 minutter, eller til den er stiv nok til å forme.
  5. Form små boller av deigen og klem de litt ned. Ha de på et stekebrett med bakepapir. Form små boller av deigen og klem de litt ned. Ha de på et stekebrett med bakepapir. Stek i ovn på 175 °C i 15-20 minutter, til kjeksen har fått en fin stekeskorpe, men fortsatt er myk inni.
    Du kan også bruke en iskje til å forme kulene, hvis du har det.
  6. Avkjøl på rist. 

Har du små kokker i huset? La barna lage brownie-cookies helt selv på MatStart .

 

Kommentarer

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.