Ingredienser

  • 1 stk. blomkål
  • 0,5 stk. sitron
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss flytende margarin til steking
Del

Blomkålris

(0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Blomkålris er både raskt og godt tilbehør, og passer godt både til fisk og kjøtt. Blomkålris kan serveres istedet for ris eller couscous, og er en smart måte å øke grønnsaksandelen på tallerkenen på.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

  • 1 stk. blomkål
  • 0,5 stk. sitron
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss flytende margarin til steking

Slik gjør du

  1. Riv blomkål grovt på et rivjern. Riv hvitløk fint og bland med blomkålen.
  2. Press over sitronsaft.
  3. Smelt margarin i en stekepanne, og stek blomkålrisen i ca. 2 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server blomkålris som tilbehør til retter med fisk eller kjøtt. 

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    For å skrive en kommentar må du være logget inn.

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant