Blomkålris

Kategori
Familien
Vanskelighetsgrad
Enkel
Tid
Under 20 min

Blomkålris er både raskt og godt tilbehør, og passer godt både til fisk og kjøtt. Blomkålris kan serveres istedet for ris eller couscous, og er en smart måte å øke grønnsaksandelen på tallerkenen på.

Ingredienser

  • 1 stk blomkål
  • ½ stk sitron
  • 1 båt hvitløk
  • 2 ss flytende margarin til steking

Slik gjør du

  1. Riv blomkål grovt på et rivjern. Riv hvitløk fint og bland med blomkålen.
  2. Press over sitronsaft.
  3. Smelt margarin i en stekepanne, og stek blomkålrisen i ca. 2 minutter. Smak til med salt og pepper.

Server blomkålris som tilbehør til retter med fisk eller kjøtt. 

 

Kommentarer

    Se alle kommentarer...

    Pga ferie er kommentarfeltet stengt i juli.