Her kan du administrere dine samtykker for bruk av cookies/ informasjonskapsler på matprat.no

Følgende cookies brukes på MatPrat

Her finner du teknisk beskrivelse av de ulike typene data vi samler og bruker.

Hopp til hovedinnhold
matprat logo
Brokkoliris

Brokkoliris

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 stk. brokkoli
  • 1 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje
Del

Oppskriftsintroduksjon

kommentarer (0)
Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Brokkoliris er deilig tilbehør til all slags fisk og smaker også godt til kylling- eller svineretter. Det kan godt erstatte pasta, ris eller poteter for variasjon. Brokkolirisen kan du servere både rå og stekt raskt på høy varme.

Tid
Under 20 min
Vanskelighetsgrad
Enkel

Ingredienser

porsjoner
  • 1,5 stk. brokkoli
  • 1 stk. sitron
  • 2 ss olivenolje

Slik gjør du

trinn du kan merke av

Om du vil servere brokkolirisen varm, så varm en stekepanne med olje og tilsett brokkoli. Stek brokkolien på høy varme et par minutter mens du rører hele tiden. Press over litt sitronsaft og krydre med litt salt og pepper. Server med en gang. 

Brokkoliris

Del

Vurder oppskriften

Din vurdering

Vil du ombestemme deg? Gi en ny vurdering!

 

Kommentarer

Ingen har kommentert enda. Bli den første!

    Kommentarfeltet er stengt i sommerferien! Vi åpner igjen 5. august. GOD SOMMER!

    Flere yummy ideer til deg!

    Andre ting du kanskje synes er interessant

    version:11.21.1.9981, server:MP-PRD-WEB13 24.07.2024 19:56:34